jossanko.blogg.se

Varför man ska gå estet

Publicerad 2014-10-20 15:17:29 i Allmänt

Tjennnnnnaaaa!

Dagens schema:
-kolla på turnéveckan genrep 
-gå på kulturmässa

Genrepet var bra, eller det mesta. 
Mässan var kass, var där i 10 minuter sen åkte jag hem. Skulle egentligen sluta 3 timmar senare men det sket jag i. 
Nu väntar jag (som jag gjort i en halvtimme) på att min dator ska starta... Och ingen svarar mig såååå jag vet inte va jag ska göra


Bodekull Gospel and Jazz Orchestra

Publicerad 2014-10-18 23:22:00 i Allmänt

Förresten, kolla gärna på vår musikvideo. Vi har ju precis släppt en skiva, köp den gärna om ni nu vill det... Så nu fick det bli en riktig musikvideo.

Jag får några sekunder i strålkastarljuset. En sekund är hemsk men resten är okej. Man ska inte klaga, det är ju naturligt.

 

↓ TRYCK ANNARS DÖR DU ↓

All the way

↑ TRYCK ANNARS DÖR DU ↑

 

(låten heter All the way om ni inte fattade det...)

en hel veckas inlägg i ett

Publicerad 2014-10-18 22:55:30 i Allmänt

Nämen hallå! Jag har helt enkelt inte pallat skriva, kommer och går. Som det alltid gör.

Förra helgen var ganska hektisk. Hajken var jättekul. 5 tjejer. 2 ledare. Massa knark och annat roligt. Det var länge sen vi faktiskt gjorde något ''scoutigt''. Alltså något steriotypiskt för scouting. Ju äldre vi blir ju mer får vi bestämma själva vad vi vill göra så det blir lätt att vi bara slappar och snackar skit.

Skolan denna veckan har varit kul. Allt har rullat på och vi har gjort mycket roliga saker. Nästa vecka är 2orna och 3orna som går musik på turné (jag får även vara med på 1 spelning #cooletta) så vi har lite annorlunda schema. Ska bli överfett!

Idag har jag nog spenderat 80 % av dagen i sängen 10% i soffan och resterande 10% i köket. Så det ska vara. Skulle egentligen till Karlskrona för att öva med Marinens ungdomsmusikkår (är det ett eller två ord? vetifan, ingen bryr sig ändå) meeeeen jag ska inte vara med längre (som om man ens är med efter en gång..) såååå nu missar jag Mexico, Frankrike och London (observera att de ska åka till dessa nästa termin, allihop!). Men men, det passade inte mig såattehhh.

Nu ska jag ligga ännu mer i sängen. (det lät som om jag inte gör det nu men luras inte gott folk, jag ligger i sängen)

Hajdåe (typ skånska eller nåt...)

Allting blev gött!

Publicerad 2014-10-11 00:21:28 i Allmänt

Sitter nu på tåget i Ängelholm och väntar på att det ska börja rulla.
Det var verkligen kul på Alternativ Kväll i Metallkyrkan! Träffade massa gamla kompisar och hade supertrevligt! Sög lite bara att jag inte kunde stanna hela tiden. Var tvungen att ta detta tåget, går inte så många tåg nu på kvällen till Kävlinge och jag behöver verkligen sova inför imorgon. Har inte packat liksom. 

Dagen har varit underbar! Började med att kolla på film och laga pannkakor. Dock har jag aldrig lagat pannkakor när inte min bror är hemma, vi äter dem alltid tillsammans så det var lite sorgligt att sitta där själv. 
Sen åkte jag till skolan och hade det kul, så kul att jag skrattade väldigt mycket så vår lärare släppte oss en halvtimme tidigare för att alla tappade fokus pga mig... Hehe
Sen åt jag god maten sen skulle vi ha matteprov. Går inte in mer på det men blev väldigt illa behandlad och stämningen dog totalt av en viss vuxen...orkar ej så kasst att man kan vara så sur av ingen anledning 

Men ja, hade det jättekul precis och sjöng och fick en helt mysig förbön. Uppskattar denna kväll mycket. Önskar att de var oftare 



FREDag

Publicerad 2014-10-10 08:33:36 i Allmänt

Gött med fredag! Börjar 11 och det är ännu göttare. Ikväll ska jag till Ängelholm, det är nog göttast av allt.

Igår var jag på (töntigt det lät då) Mik Cafe. Typ ingen där men det var första gången så ändå. 2 från mitt sommarjobb spelade och även pappa. Han hade också nån talkshow haha. Lite fail men ändå roligt.
Det ska vara samma sak men med andra gäster och lite proffsigare om några veckor så det var nog mest ett test inför det. Men kul ändå, måste stödja pappa lite :D

Typ dör

Publicerad 2014-10-08 21:22:33 i Allmänt

Har sån huvudvärk att huvudet typ sprängs...har oftast inte ont i huvudet men detta är fett störigt. Speciellt när jag hade tänkt att öva fett mycket och träna lite också, blir så jävla lat av bussen och pallar ej när jag kommer hem. Men har lite tid resten av veckan så det var lite avgörande att få öva idag... :(
Men har tvingat mamma att klippa mig hehe. Så nu är det kort igen, jag tycker det är skönast och det slits direkt.

Hade fett kul igår. Pastatisdag. Älskar det.
Efter min trumpetlektion gick jag med tvillingarna L och A och två andra hem till dem eftersom det bara var två timmar tills det började så det var inte lönt att åka hem. Men de har precis flyttat in i den finaste lägenheten ever och vi hade jättemysigt på förhänget. Fixade lite.
Sen kom alla och tror vi var 20-30 stycken, mest från skolan men lite annat folk också. Men det var jättetrevligt!

Orkar ej koppla in Ivar Yvonne Jr. har inte gjort det innan heller därav de fattiga bilderna. Och mejlen är helt paj så vafan. Skiter i det. Sry, finns i chatten

Helgen slut IGEN

Publicerad 2014-10-05 17:16:06 i Allmänt

Helgerna går alltid för snabbt enligt mig. Och typ resten av världen.
Denna helgen har jag typ endast läst, spelat lite trumpet och läst. Boken är Maze Runner, såg den på bio förra fredagen och den var jättebra och eftersom jag hade boken hemma så tänkte jag varför inte. Böckerna brukar ju vara bättre än filmerna och ja, den är bra!

Igår pratade jag, mamma och pappa om hur man räknar till ord, så som man (eller jag, kan ju inte tala för hela världen precis) gjorde när man var liten.
Ening, tvåning, trening tills man kommer till tining (tio).
Och då säger pappa:
''Fnollklump, Fettklump''
Och mamma:
''Kan ni räkna till 60? Ettio, tvåtio, trettio, fyrtio, femtio, sextio''
Begåvat, verkligen. Varför just 60? Sämst

Men ja, nu ska jag sjunga för en gång skull i systerskapskören, verkar som vi inte blir så många idag men men...

Ha det gött igelkött för jag gillar Harry

Stillhet eller nåt

Publicerad 2014-10-03 21:03:44 i Allmänt

Det är väldigt skönt att bara ta det lugnt. Det ska jag göra nu HELA helgen. Hänga i stugan i Sölvesborg och bara dega med min godispåse. 
När jag kom till skolan idag satt folk redan och åt lunch, älskar sovmorgon men det var var fett skumt. Sen lärde jag mig lite om Antiken och sedan åt jag också lunch. Efter det (inte alls tjatigt) dog jag typ av uttråkning under matten, som jag gör varje gång jag har matte. Men men, det är bara att kämpa på. Och det gör jag ju *host*
 
Bara för att jag har kollat på av Harry Potter nu i veckan
 
 
 

Börjar redan få brist på ideer till rubriker...

Publicerad 2014-10-03 00:07:00 i Allmänt

Pappa fyllde år i tisdags, så vi åt på en grekisk resturang. God mat och mysigt med hela familjen samlad igen. Det är lite tråkigt utan brodern min här hemma men jag överlever bättre än jag trodde att jag skulle.

Gick och la mig jättetidigt igår så för första gången på typ ett år vaknade jag pigg!
 
Idag har jag:
-Cyklat till stationen på 2 minuter (nytt personbästa)
-Faktiskt ansträngt mig och haft kul på samma gång på idrotten!
-Ätit den äckligaste pastan jag någonsin ätit (bra Sverige)
-Haft svenska i två timmar då jag mest vickade på öronen så nu har jag ont i kinderna... logic
-Varit på min mammas barndomskompis/min lärare i storband 's konsert då han firade att han har vunnit en nål som jag inte minns vad den hette. Men det har något att göra med jazz och att han har bidragit med något bra till denna värld. Vilket han har, han är bäst och cool.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela