jossanko.blogg.se

Rullar på

Publicerad 2015-01-28 17:52:22 i Allmänt

Allt går väldigt fort nu. Dagarna känns som timmar.
Jag har varit väldigt upptagen på sistone (alltid mysko att stava till detta ord) så hinner knappt inse att jag lever. Jag önskar ibland att det fanns mer tid, mer tid att använda. Men det är väl det som är meningen, använd den lilla tid du har här i livet på bästa sätt.
Jag tror att jag använder min tid bra, jag lägger den på saker som jag bryr mig om.

Men, vad är nytt? Jag vet faktiskt inte. Jag är nog den samme, fast ändå helt ny. Jag känner mig mer inspirerad till livet. Det är alltid bra. Är mer kreativ och ordentlig än någonsin. Meeeeen samtidigt är jag helt trött. Vill bara ligga ner och kolla på film hela dagen. Men även det är viktigt, att uppskatta det enkla är bra.

Jag hoppas att ni inser att ni lever, för det är viktigt att se sig själv. Se sin livsglöd

Livet #djupt

Publicerad 2015-01-03 03:07:25 i Allmänt

Jag gillar nyår. Jag är sån som faktiskt kör med det där 'nytt år nytt jag' fast intelligent (lol kunde inte ens stava till ordet..) nog så går jag inte runt och säger det hela tiden... dånt do dat plz

Men 2014, fyfan, fyyyyyfaaaaan sämsta pissåret ever. Lol. Nejmen lite bra har jag gjort men jävla mycket kasst. Lol igen. Borde sluta skriva lol till alla. Fett pin faktiskt.

Jag är kass på att fortsätta med saker bara, jag har inget bra psyke egentligen. Vissa säger att jag har bra tålamod och att jag är stark. Men nä, verkligen inte. Jag är kass på att få ängelen (skånskan är livet jao. Helt ärligt säger jag ängelen...) att vinna över djävulen i huvudet. Kanske är min ängel inte så bra, hen (visst förknippar man änglar med kvinnan. Meeeen i Bibeln är alla änglar av manlig art. LOL) berättar aldrig konsekvenserna för mig. Borde faktiskt sparka henom. Eller ge henom en megafon. Fast jag hatar megafoner, man hör aldrig vad folk säger i dem, värdelösa.

Men ja, jag har förändrats mycket. Jag förändras så mycket bara i detta ögonblicket. Jag kämpar, ok? Vissa av er kommer aldrig märka någon skillnad, men jag gör. Det är det viktigaste.

Och förresten, det är inte starkt att hålla inne känslor. Det är starkt att gråta, visa sig 'svag'. Att hantera sina känslor, att gå vidare. Så sluta tro att du är svag din känslokalla jävel och sluta tro att jag är svag.
VÅGA GRÅT!
(Detta kan tolkas exakt som det står, jag står för det men det är inte det som är poängen. Våga uttrycka dig, gör allt som gör dig till just dig. För du är vacker, unik och underbar, om du bara vågar!)

Yeah.. cool

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela